Groepswandelingen

Samen met andere honden rennen, spelen, ontdekken en struinen, wat wil je nog meer voor jouw hond!

Jouw hond gaat met ons mee in de roedel, maar hoe werkt dat nou precies? Wij leggen het je graag uit.


We halen de honden ’s ochtends op in onze bus. Onze bus is speciaal ingericht om jouw hond veilig te kunnen vervoeren, Dat betekend ventilatie, stevige kooien en antislip matten. Als we alle honden hebben opgehaald rijden we door naar de plek waar we die dag gaan wandelen. Dit wisselt per keer. Soms gaan we naar de rivier, het bos, of struinen we door andere mooie gebieden. 


Eenmaal op locatie laden we alle honden uit. We beginnen de wandeling altijd aangelijnd. Op die manier beginnen we de wandeling met iets meer rust, en starten de honden het loslopen met dezelfde energie. 

Zodra de locatie en de honden het toelaten klikken we ze los en kan het echte feest beginnen. 


Niet alle honden kunnen goed loslopen, en dat is helemaal niet erg. Honden die wij nog niet zo goed kennen of waarvan wij merken dat ze iets meer tijd nodig hebben voordat ze echt los kunnen, lopen bij ons aan een lange lijn. De lange lijn geeft jouw hond de mogelijkheid om wel lekker hond te zijn en te rennen en spelen met de rest, en het geeft ons de mogelijkheid om jouw hond veilig en bij ons te houden. Voldoet jouw hond uiteindelijk aan de voorwaarden die wij stellen aan het loslopen? Dan kan deze gezellig gaan keten zonder lange lijn. 


We wandelen minimaal 60 minuten. Als de tijd er bijna op zit dan lijnen we de honden weer aan, en gaan we rustig aan terug naar de bus. We doen dit bewust wat rustiger aan zodat de honden weer wat op adem kunnen komen voordat ze de bus weer ingaan.


Als iedereen weer in de bus zit brengen we alle honden weer naar huis, en ontvang jij als baasje foto’s en een verslag van de wandeling. Zijn er bijzonderheden of willen we je graag iets vertellen, dan hoor je dit direct. 


Voorafgaande aan een groepswandeling plannen we altijd een telefonisch intakegesprek. Daarin bespreken we de algemene voorwaarden, de hond en de wensen van jou als eigenaar. Als het klikt gaan we over op de eerste wandeling.


CONTACT MET ONS?

Heb je vragen? Wil je weten of je hond kan komen logeren? Een op een met ons mee kan of juist in de groep?