Martijn

Hallo, mijn naam is Martijn. Ik woon samen met mijn vriendin Lieke en een boel huisdieren in het altijd gezellige Ewijk. Wij doen niets liever dan lekker op avontuur gaan. Lekker de natuur in en nieuwe plekken ontdekken, gewoon samen struinen. 


Samen Struinen bied uitkomst voor de baasjes en honden waarbij de planning soms niet overeen komt. 

Jij bent druk met werk, familie en hobby’s, en jouw hond gaat met ons mee op avontuur. Lekker spelen, snuffelen en ontdekken. Zo kan jij lekker je ding doen, en is jouw hond in alles voorzien. 


Ik heb de opleiding Dier en Gedrag afgerond aan het helicon. Tijdens mijn stages heb ik actief meegelopen in hondentraining, coaching en spiegelsessies.

Lieke

Hi! Ik ben Lieke, en ik ben gek op dieren. Ik weet het, een hele cliché opening, maar het is toch echt waar. Van jongs af aan ben ik al gek met dieren.

Van slakken en wandelende takken naar paarden, honden en tamme ratten. Ik heb naast een opleiding met dieren ook fotografie gestudeerd. Ik bied fotoshoots aan voor voornamelijk honden, maar ook paarden en knaagdieren staan regelmatig voor de camera.

Naast wandelen met honden en fotografie, run ik samen met Martijn ook een webshop in dierenproducten. We verkopen hier voornamelijk honden en ratten producten.

Nieuwsgierig naar onze webshop? Neem eens een kijkje op Crea Pets.

Falco

Hoi! Ik ben Falco! Ik ben een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, ook wel een Toller, en ik ben geboren in juli 2021.

Ik ben gek op zwemmen, graven en rennen, in die volgorde. Daarom ga ik graag met mijn baasjes mee struinen. Zo kom ik op veel nieuwe plekken en kan ik alles ontdekken. We gaan meestal wandelen in de buurt van water zodat ik lekker kan zwemmen. Na het zwemmen rol ik lekker door het zand. Dit schud ik thuis van me af. Zo ligt de woonkamer altijd vol met herinneringen van onze wandelingen!

Naast het wandelen ga ik ook wel eens fietsen met Lieke. In het begin vond ik dit nog een beetje spannend, maar ondertussen racen Lieke en ik samen over de dijk heen!

In de tussentijd ben ik ook grote broer geworden van een leuke aussie pup genaamd Freddie. Ook laat ik de honden die bij ons thuis in de opvang komen graag zien hoe het allemaal werkt.Freddie

Woef! Ik ben Freddie!

Ik ben een Australian Shepherd, ook wel een Aussie, en ik ben geboren in april 2023.


Ik ben nog heel jong, maar ik heb nu al grote praatjes! Ik ga graag met mijn grote broer Falco mee rennen en spelen aan de Waal. Nu rent hij mij er nog uit, maar dat zal snel anders zijn! Ook leer ik van Falco de fijne kneepjes van het graven, en help ik Lieke regelmatig met tuinieren. 


Ik kan al een aantal leuke trucjes, maar ik moet nog veel meer leren en groeien voordat ik vaker met de grote wandelingen mee mag. Tot die tijd bewaak ik thuis het fort, maar wel met mijn ogen dicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met ons?

Heb je vragen? Wil je weten of je hond bij ons kan komen logeren?
Een op een met ons mee kan of juist in de groep?