Opvang aan huis

Jouw hond blijft gezellig bij ons, en jij kan met een gerust hart op pad. Of je nou een volle dag, weekend, week of zelfs langer op vakantie gaat, jouw hond is van harte welkom bij ons. 

Jouw hond gaat mee in ons dagelijks leven, slaapt in een eigen bench in de woonkamer, en krijgt persoonlijke aandacht. Ideaal voor moeilijke eters of honden met een gebruiksaanwijzing, die in een vol pension soms over het hoofd worden gezien. 

De voorwaarden hiervoor is dat het een sociale hond is, en er een goede klik is met Falco en Freddie, en het is altijd in overleg. Wij behouden ten alle tijden het recht om een hond af te wijzen, om welke reden dan ook.

 

Om te kijken of er een match is tussen onze honden, en natuurlijk tussen ons als personen, plannen wij een kennismaking. Tijdens deze kennismaking gaan we samen met de honden een stukje wandelen, en is er de mogelijkheid om meer vragen te stellen of om dieper in te gaan op via de app/telefonisch al besproken onderwerpen. 

Klikt het allemaal tijdens de kennismaking, dan zullen we samen kijken of we een proefnacht of dag moeten inplannen. Zo kunnen we kijken of het zonder baasjes nog steeds klikt.

 

 

 

Jouw hond komt een dag of nacht voor opvang.

Je komt jouw hond brengen op de vooraf afgesproken tijd. Wij nemen jouw hond aan bij de deur. Dit is iets onpersoonlijker als dat we zouden willen, maar met goede reden. Wij wonen namelijk ‘gezellig’, en niet groot. Voorheen als opvanghonden gebracht werden, bracht dat een hoop energie en spanning mee, resulterende in gestresste honden, en een stroevere opname in de roedel. Nu dat wij de baasjes niet meer binnen laten komen, merken wij dat het voor onze eigen honden en opvanghonden die er al zijn/gebracht worden, veel minder stressvol is en ook de opname in de roedel veel makkelijker verloopt voor alle honden.

Wij snappen echter ook dat jij graag wil weten waar jouw hond terecht komt. We hebben daarom wat foto’s van onze woonkamer geplaatst zodat je toch een kijkje binnen kan nemen, zonder dat de honden daar last van hebben. 

 

 

 

 Tijden (definitieve tijden of afwijkende tijden altijd in overleg)

Brengen

Maandag t/m vrijdag: tussen 8:00 en 9:00

Zaterdag en zondag: tussen 10:00 en 11:00

Ophalen 

Maandag t/m vrijdag: vóór 9:00 of tussen 14:30 en 17:00

Zaterdag en zondag: tussen 9:00 en 10:00

 

 

 

Wat moet je meegeven?

– Genoeg voer voor die periode dat jouw hond bij ons verblijft. Geef liever iets meer mee dan maar net genoeg.
– Een eigen kleedje/mandje/dekentje met de geur van jullie thuis.

– Paspoort; alleen nodig als jouw hond blijft slapen

– Een goed zittende halsband of tuig. Het is aan ons om jouw hond veilig en bij ons te houden in de periode dat deze bij ons is, dat betekend dat het dus niet de bedoeling is dat jouw hond uit zijn of haar halsband of tuig kan glippen. Merken wij dat dit wel gebeurt, dan zullen wij een van onze eigen halsbanden gebruiken voor jouw hond. 

 

 

 

Wat hoef je NIET mee te geven?

– Een eigen bench; wij hebben benches in meerdere maten beschikbaar voor opvanghonden. Tenzij wij anders verzoeken hoef je deze dus niet zelf mee te geven.
– Speeltjes/balletjeswij hebben genoeg speeltjes en balletjes ter beschikking voor de honden, en zo voorkomen we dat honden elkaars speelgoed kapot maken. 

 

 

 

02/04/2024 Op dit moment zijn wij t/m 23/09/2024 volgeboekt!
05/05/2024 Op dit moment zijn wij van 19/10/2024  t/m 27/10/2024 volgeboekt!

Binnen deze periodes hebben wij GEEN plek meer voor (nieuwe) opvanghonden

CONTACT MET ONS?

Heb je vragen? Wil je weten of je hond kan komen logeren? Een op een met ons mee kan of juist in de groep?